Webinar: Virtuel opdagelsesrejse gennem Kinas techlandskab med Danmarks forskningsattaché i Shanghai Thomas Trøst Hansen

Dato: torsdag den 4. marts 2021, kl. 15.00-16.00.

Webinaret blev streamet live fra Shanghai via Jitsi Meet.

Teknologi, uddannelse og forskning er drivmotorerne i den fortsatte udvikling af det kinesiske samfund. I Kina er der dyb tillid til at videnskab og IT vil give en bedre fremtid. Det er baggrunden for at både staten og borgere investerer i nye teknologier. Staten gør det ved at udrulle 5G-netværk, højhastighedstoge, overvågningskameraer og meget andet. Borgere gør det ved altid at være klar med en ny telefon og indstillet på at eksperimentere med nye apps og digitale funktioner. Danmark har en attaché for uddannelse, forskning og innovation ved Innovationscenteret i Shanghai. Han hedder Thomas Trøst Hansen og han talte om den teknologiske udvikling i Kina. Thomas har en PhD i videnskabsstudier og en baggrund i det danske Uddannelses- og Forskningsministerium.

Pris: gratis.

Tilmelding: først-til-mølle-princippet (max 50 deltagere).

Studiehold kunne deltage på sidelinjen, når en registreret underviser loggede på.

Ved spørgsmål omkring registrering, skriv venligst til sekretariatet@dansk-kinesisk.dk