Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spisning og ”Kina-poker” – 上游 – lær et af verdens populæreste kortspil

april 16 @ 19:30 - 22:00

Oplægsholder
Jørgen Delman, professor emeritus

De fleste Kina-rejsende har set entusiastiske kinesere – typisk ældre mænd – sidde omkring et lille bord eller en skammel i en gyde, i en park eller på en plads og tæske kort i hurtige sekvenser under højlydte tilråb fra de omkringstående tilskuere. Chancen for at det har været Kina-poker er stor. Jørgen Delman lærte Kina-poker på en sørejse mellem Guangzhou og Haikou i 1982 og har siden spillet det jævnligt i familien og med venner. Spillet er naturligvis for alle, også for børn fra 12 og op (hvis de kan spille andre kortspil).

Under aftenens arrangement vil Jørgen fortælle om hans egen læreproces, om reglerne og derefter sætte spillet i gang. Vi regner med 8 borde med 4 spillere ved hvert. Alle vil få udleveret reglerne på dansk på forhånd. Men husk at medbringe et normalt spil kort med 52 blade + en sort og en rød joker. De er afsindigt vigtige for spillets forløb.

Dato, tid og sted
Tirsdag 16. april, kl. 19.30-21.45, Union, Lokale: Cielo (3. sal), Nørre allé 7, 2200 Kbh N.

Pris og tilmelding
Medlemmer 20 kr. Gæster 40 kr. Prisen betales ved indgangen med kontantbetaling eller MobilePay. Grundet pladsbegrænsning (max 30 deltagere) foregår tilmelding efter først til mølle-princippet og skal ske senest tirsdag den 9. april. Tilmeldte får tilsendt en artikel med spillets regler pr. mail dagen før arrangementet.

Det er muligt at spise i UNIONs café mellem 17:30 og 19:30. Et vegetarisk måltid koster 65 kr. Caféen vil gerne have besked, hvis der kommer mange ekstra gæster, derfor bedes du venligst tilmelde dig senest den 9. april, hvis du ønsker at spise på caféen.

Detaljer

Dato:
april 16
Tidspunkt:
19:30 - 22:00

Arrangør

Dansk-Kinesisk Forening
E-mail:
sekretariatet@dansk-kinesisk.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Forsamlingshuset
Onkel Dannys Plads 5
København, 1700 Danmark
+ Google Maps

Der er desværre ikke flere pladser til dette arrangement.