“Kina fremtidens land – også for dets kristne kirke”

Tirsdag den 12. november Foredrag ved tidligere vicegeneralsekretær i Danmission Jørgen Nørgaard Pedersen, om ”Kina fremtidens land – også for dets kristne kirke”

Med baggrund i de asiatiske kirkes vækst og de vestlige missionsselskabers ændrede rolle i kirkens mission, sættes der fokus på Kina. Hør om mennesker, for hvem mødet med evangeliet fik afgørende betydning. Om kristendommen, der breder sig med historisk fart i Kina, hvor 2 millioner kinesere døbes hvert år i den stærkest voksende kirke i verden i dag. Om kirkevækst og menneskerettigheder, fængslinger af kristne og nedrivninger af kirker samt frihed for menigheder og om bygning af nye og store kirker.  JNP har besøgt kirken i Kina 10 gange i de forløbne 11 år.

Der arbejdes på at arrangere et møde i starten af december med Asien-korrespondent for Weekendavisen Peter Harmsen, som netop har fået udgivet en bog om danske Bernhard Sindberg, der reddede tusindvis af kinesiske flygtninge under Nanjing-massakren.

Foredraget afholdes kl. 19.30 på Onkel Dannys Plads 5, 1711 København V (i gården bagved Café Mandela).