Arrangementer

Dansk-Kinesisk Forening afholder offentlige arrangementer. Foreningen dækker et bredt spektrum af temaer om Kina og forbindelserne mellem Danmark og Kina, som formidles via inddragelse af personer med kendskab til Kina.

Foreningen afholder omkring otte arrangmenter årligt, såsom foredrag, omvisninger, webinarer og workshops.

Prisen for entré pr. medlem kr. 20, gæst kr. 40. Prisen betales ved døren kontant eller med Mobile Pay.

For medlemskab i foreningen (inkl. abonnement på Kinabladet), eller uforpligtende oplysning om foreningen samt forslag til arrangementer, kontakt foreningens sekretariat.


Vær opmærksom på, at ændring samt aflysning af arrangementer kan forekomme. Følg med her på siden, via foreningens nyhedsbrev, eller følg os på Facebook eller LinkedIn.

Holger Dahl: Tom Kristensen og Kina

I 1922 udkom Tom Kristensens digtsamling “Påfuglefjeren – Digte fra Kina”. Digtene blev alle skrevet hen over sommeren 1922 og var baseret på en fem måneder lang, ØK sponsoreret rejse til Asien. Samlingens digte som for eksempel “Henrettelsen” har lige siden hørt til blandt Tom Kristensens mest citerede, og i det hele taget er samlingen en af hans mest veloplagte og helstøbte.

Kristensen viste sig i disse digte at have en naturlig forståelse for Kinas ‘mærkelighed’ og personligt havde han åbenlyst godt af det ekspressionistiske sansebombardement, landet udsatte ham for.

Kinakender og Tom Kristensen-fan, Holger Dahl fortæller om både rejsen og digtene, der altså netop har kunnet holde 100 års jubilæum.

Dato, tid og sted
Tirsdag 21. november 2023, kl. 19.30-21.30, Forsamlingshus, Onkel Dannys Pl. 5, København

Pris
Medlem 20 kr. Gæst 40 kr. Pris betales ved døren med kontantbetaling eller MobilePay.

1/50 pladser optaget

Tilmelding

Loading gif