Kinabladet

Dansk-Kinesisk Forening udgiver tidsskriftet Kinabladet, der er uafhængigt af politiske-, ideologiske- og økonomiske interesser og har til formål at oplyse om Kina, kinesisk kultur, historie, kunst og samfund.

Kinabladet udkommer med tre trykte udgaver årligt med støtte af S.C. Van Fonden

For abonnement på Kinabladet, uforpligtende oplysning om Kinabladet samt forslag til artikler og andet indhold til Kinabladet, kontakt foreningens sekretariat.


Foreningens seneste udgivelse 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Du kan se, dele, downloade og printe forside og indholdsfortegnelse.


Fotokonkurrence!

Der er blevet tid til at stille skarpt på kinesiske tegn og tegn på Kina i bybilledet Danmark! 

Med et kamera om halsen eller en smartphone i lommen – redaktionen af Kinabladet opfordrer dig til at drage ud på tur og fange et vaskeægte eksempel på kinesiske tegn eller tegn på Kina i bybilledet Danmark. Men udfordringen slutter ikke her; redaktionen vil også bede jer udføre lidt detektivarbejde, og grave historien bag billedet op og sende den med.

Vinderen vil blive udnævnt i en artikel med det indsendte foto og tekststykke, som vi bringer i andet nummer af Kinabladet 2022. Vinderen modtager naturligvis også en præmie (Kinesisk te) samt et eksemplar af Kinabladet med vinderartiklen. 

Indsend venligst foto og tekststykke til redaktionen på mail: sekretariatet@dansk-kinesisk.dk før udgangen af 2021 og deltag i konkurrencen.

Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidigt Dansk-Kinesisk Forening rettighederne til at benytte/trykke dit indsendte materiale.

Foto: ”Kasseret kuli med rickshaw på Bakken, Klampenborg” (Jørgen Delman).