Kinabladet

Dansk-Kinesisk Forening udgiver tidsskriftet Kinabladet, der er uafhængigt af politiske-, ideologiske- og økonomiske interesser og har til formål at oplyse om Kina, kinesisk kultur, historie, kunst og samfund. Kinabladet udkommer med tre trykte udgaver årligt med støtte fra S.C. Van Fonden

Kinabladet er medlem af Foreningen af Danske Kulturtidskrifter

For abonnement på Kinabladet, uforpligtende oplysning om Kinabladet samt forslag til artikler og andet indhold til Kinabladet, læs mere her


Foreningens seneste udgivelse 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Du kan se, dele, downloade og printe forside og indholdsfortegnelse.


Fotokonkurrence!

Det er blevet tid til at stille skarpt på kinesiske tegn og tegn på Kina i bybilledet! 

Med et Canon kamera om halsen eller en smartphone i lommen – redaktionen af Kinabladet opfordrer alle til at drage ud på tur og fange et vaskeægte eksempel på kinesiske tegn eller tegn på Kina i bybilledet. Men udfordringen slutter ikke her; redaktionen vil også bede jer udføre lidt detektivarbejde, og grave historien bag billedet op og sende den med.

Vinderen vil blive udnævnt i en artikel med det indsendte fotografi og tekststykke, som vi bringer i andet nummer af Kinabladet 2022. Vinderen modtager naturligvis også en præmie og et eksemplar af Kinabladet med vinderartiklen. 

Indsend venligst fotografi og tekststykke til foreningens sekretariat sekretariatet@dansk-kinesisk.dk før udgangen af 2021 og deltag i konkurrencen.

Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidigt Dansk-Kinesisk Forening rettighederne til at benytte/trykke dit indsendte materiale.

Foto: ”Kasseret kuli med rickshaw på Bakken, Klampenborg” (Jørgen Delman).