Webinar: Dansk-kinesisk forsknings- og teknologisamarbejde anno 2021

Dato: 28. OKTOBER 2021, KL. 12:00-13:30.

Martin Bech, ph.d., senior konsulent, Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV) Oplægget reflekterer over udviklingen i dansk-kinesisk forsknings- og teknologisamarbejde fra det store momentum i 00’erne til en mere balanceret tilgang i 20’erne. Der trækkes bl.a. på konkrete erfaringer fra Sino-Danish Center for Education and Research (SDC) og Innovation Center Denmark i Shanghai. Deruodver diskuteres projektet China Tech, som Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV) har igangsat.

Martin Bech er senior konsulent hos ATV, Danmarks førende tænketank inden for teknologi. Siden 90’erne har Martin arbejdet for forskellige Kina-relaterede organisationer, f.eks. det danske innovationscenter i Shanghai, ThinkChina.dk ved Københavns Universitet, det kinesisk-danske center i Beijing og Fudan universitetet i Shanghai.

Sted
Online: streamet med Google Meet.

Pris
Gratis

Tilmelding
Foregik via mail senest tirsdag 26. oktober til foreningens sekretariat: sekretariatet@dansk-kinesisk.dk. Skoleklasser blev bedt om at henvende sig via mail til sekretariatet for tilmelding.

Et mødelink blev udsendt på mail af sekretariatet, onsdag 27. oktober.