Omvisning: Kina, kunsten og den personlige erfaring – besøg hos kunstneren Lars Ravn

DATO: 13. OKTOBER 2021, KL. 19:30.

Lars Søren Ravn – Autodidakt billedkunstner og medlem af kunstner-sammenslutningen Corner.

I sin tid som formand for Corner har Lars deltaget i arbejdet med at bringe mange af Corners kunstnere til Kina. I Kina har Lars udstillet i Chengdu, Jindezhen, Dalian og andre steder. Lars er gift med poeten Zi Fan Mei og har i nogle år boet i Xiamen i Fujian provinsen sammen med sin kinesiske kone. Parret ankom til Danmark 3. jan. 2020 for at realisere et bogprojekt, der skulle præsenteres på den kommende Corner udstilling, totalt uvidende om hvad året 2020 ellers ville byde verden på af corona, nedlukninger mm.
Det lykkedes Mei at komme tilbage til Kina i julen 2020. Lars var fortsat i Danmark. Mens Lars ventede på at kunne komme tilbage til Kina, ville han gerne møde medlemmerne af Dansk-Kinesisk Forening.

På Corners hjemmeside står bl.a. følgende om Lars Ravn og kunsten:

”For Lars Ravn er kunst og liv to sider af samme sag. Med en fandenivoldsk legelyst og et uhøjtidelige motiv-arsenal af kaniner, kvinder, ornamenter, blomster og kaffekander udforsker han dagligdagens dramaer, drifter og sociale relationer med både humor og bid. For i det Ravnske univers handler det om at blive til som menneske.

I sin kunst taler Lars Ravn først og fremmest til vores sanser. Hans glæde ved livet og dets utallige sanseindtryk kommer til udtryk i hans koloristiske farvebrug og rå formsprog. Uden hensyn til den traditionelle skelnen mellem fine og mindre fine billeder blandes og sammensættes de forskellige billedkulturer i nye, rebuslignende fortællinger om alt fra kærlighed, familie, seksualitet til frihedslængsel, tvivl og kunstnerisk skaben.”

Læs mere om Lars Ravn på www.corner.dk/kunstner/lars-ravn

Pris: Fri entre.

Sted: Lars Ravns adresse, som blev oplyst for tilmeldte.

Servering: Lars Ravn sørger for at der er noget at forfriske sig på i en pause.

Tilmelding: Efter først-til-mølle princippet (kun 20 pladser). Tilmelding foregik via mail senest 8. oktober til foreningens sekretariat: sekretariatet@dansk-kinesisk.dk