“Drømmen om “Ecological civilisation”: Hvordan håndterer Kina de store energi- og miljøpolitiske udfordringer

Foredrag af civilingeniør Kaare Sandholt

Onsdag den 26. februar kl. 19,30 i Vesterbro Kulturhus, Lyrskovgade 4, Vesterbro

Bemærk venligst at dette foredrag, foregår på en anden adresse end sædvanlige sted.

Den store økonomiske udvikling, Kina har været igennem i de seneste 30 år har flyttet kineserne ud af ekstrem fattigdom, men har også betyder store miljømæssige omkostningen med luftforurening og massiv udledning af CO2.

Kina har drømmen om at udvikle “the ecological civilisation” frem mod 2050, men hvad betyder det i praksis og hvilke forhindringer er der på vejen?

Det fortæller civilingeniør Kaare Sandholt om i dette foredrag. Kaare Sandholt har de seneste 10 år arbejdet med vedvarende energi og Kinas energifremtid i Kina, tilknyttet den kinesisk energiadministration og har blandt arbejdet med scenarier for Kinas energisystem frem mod 2050.”